ANTALYA / MURATPAŞA - Ermenek İlkokulu

2023-2024 (ÖĞRENCİ SERVİSİ) İHALE İLANI

Ermenek Anaokulu/ İlkokulu/ Ortaokulu/ İmam Hatip Ortaokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına ait öğrenci servis taşıma işini yapacak olan yüklenicilerin tespitine dair ihale toplantısı 01.09.2023 tarihinde saat: 14.00 da Okulumuz Müdür Odasında yapılacaktır. Gerekli belge ve şartname okul idaresinden temin edilecektir. İlan metni ve gerekli şartlar aşağıda belirtilmiştir. İlanen kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İLAN

İŞİN ADI: ERMENEK ANAOKULU/İLKOKULU/ORTAOKULU/İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İLE TAŞINMASI

İŞİ VERECEK KOMİSYON: ERMENEK ANAOKULU - İLKOKULU – ORTAOKULU- İMAM HATİP ORTAOKULU TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU

KOMİSYON TOPLANTI TARİHİ:01.09.2023

TOPLANTI SAATİ: 14.00

TOPLANTI ADRESİ: ERMENEK ANAOKULU/İLKOKULU/ORTAOKULU/İHO MÜDÜRLÜĞÜ

OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİNE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENEN BELGELER

1. Tebligat için adres beyanı, iletişim için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi.

2. Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

3. Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişinin sicile kaydının olduğu ticaret ve / veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin kayıtlı olduğuna dair belge.

4. Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına; tüzel kişiliklerde taşıtların üçte birinin tüzel kişilik kayıtlı olduğunu gösterir belge.

5. Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporları.

6. Tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri.

7. Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi.

8. Tüm belgeler 01/09/2023 Cuma günü saat 14.00´ye kadar dosya halinde tutanakla komisyona teslim edilecektir.

9. Taşımacıyı Tespit Komisyonu´na teslim edilen hiçbir evrak hiçbir sebeple geri alınamaz.

10. TİP şartnamesi okul müdürlüğünden alınacaktır.

Yayın: 24.08.2023 - Güncelleme: 24.08.2023 09:54 - Görüntülenme: 864